С такива аргументи не може  да се спори: с кафяви

...
С такива аргументи не може  да се спори: с кафяви
Коментари Харесай

Хората с кафяви очи са особени и невероятни!

 3

С такива причини не може  да се спори:

с кафяви очи са доста повече  от притежателите на сини или зелени очи, написа Andreu Laslau. Но те не могат да бъдат наречени елементарни. Да получите кафяв цвят на очите от родителите си е същински шанс!

Ето за какво хората с кафяви очи са специфични:

На хората с кафяви очи нормално им се доверяват повечe, те се оказват надеждни и правилни другари, които са в положение да пазят секрети и да държат устата си затворена, в случай че е належащо.

Притежателите на кафяви очи – са радостни и оптимистични хора, които живеят всеки ден като финален. Болести и проблеми те преодоляват философски и мъжествено.
Емоционалността и чувствителността са двете основни качества, които имат хората с кафяви очи.

Те са развили дарба за съпричастност. Те знаят по какъв начин да намерят верните думи, с цел да поддържат човек, който е в депресивно положение.

Такива хора обичат да вземат участие в празненства, да поддържат връзка с други хора, само че техният кръг от другари е стеснен. Всички техни близки другари са изпитани във  времето, на тях могат да разчитат във  всяка обстановка.

Жените с кафяви очи са хора с огромно сърце. Тяхната лоялност към фамилията е скъпа! Те могат да жертват личните си упоритости в интерес на своите близки.

Обикновено хората с кафяви очи на работата са тези, на които всички се крепят. Отсъствието им незабавно се вижда. Те се отдават 100% на  работата си.

Хората с кафяви очи би трябвало да бъдат доста деликатни. Има доста мошеници, подготвени да се възползват от тяхната добрина, откровеност и положително сърце. Не позволявайте на никой да ви се качва на главата!

Вашата доброта  може да бъде възприемана от другите като уязвимост и доверчивост. Това може да ви изиграе жестока смешка. Бъдете деликатни към обкръжението си!

Съгласни ли сте с това изложение на хората с кафяви очи?

Още по тематиката:

Магическата “Свещ-програма ”: Срещу уроки, зли езици, зли очи и вълшебства

 

Понякога против мира в фамилията се изправят злословия и клюки, които зад тила ви популяризират съседи, сътрудници, родственици или познати. В обстановка, когато би трябвало бързо да решите подобен проблем, идеален…

Цялата публикация

Никога не го гледайте в очите! Ама в никакъв случай!

 

Ще кажете какво толкоз – да се гледам  в огледалото? Но  експертите  по биоенергия са на друго мнение. Те смятат, че  взирайки се  в очите на отражението си, отдаваме част…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР